Friss topikok

HTML

Hangulata van...

2008.08.06. 16:42 | smarci | Szólj hozzá!

 Szombat reggel 9 után nem sokkal érkeztünk a tett színhelyére, majd a repülőhangár méretű sátor felállítása után szomorúan vettük észre, hogy alig vannak bringások. Aztán mint kiderült ez nem is volt akkora baj, talán csak az, hogy a 4x versenyen szerény 10 ember ált rajthoz. Nem kategóriánként, összesen. Idén sem volt felszállítás de ezt feledtette a hangulat, ami a verseny sajátjának mondható, idén 13. alkalommal.A pálya nyomvonala ismét egy mezei kanyargós, és egy technikás alsóbb szakaszból állt. Az elit kategória idén magasabbról rajtolhatott, nekik egy durván sziklás, nagyon technikás meredek hegyoldallal kedveskedtek a szervezők, utána ugyanazon a pályán haladtak, mint  a többiek. Kapásból a rajt után egy raklap ugratóról szálltunk 2 métert egy homokos érkezőre. Innen nagyjából 15 méter sprintelés után egy púpról fordulhattunk rá a kavicsos meredek lejtőre. Itt sokan túl vállalták magukat, be is taroltak a bokorba. Pár gyors forduló után a mezőn, majd egy trükkös kanyar után a hegyoldalon újabb sprint következett egészen a löszfalig ami elég lendületet adott ahhoz, hogy a kis nort-shore-ról beugorjunk a katlanba. Egy viszonylag rövid, alig 20 méteres szakasz következett, bár ez szedte a legtöbb áldozatot. Ettől a ponttól már csak két bucka választott el a két fa közé épített ugratótól amit sokan túlrepültek és ezt azért már megszenvedték a bringák. A pályát egy nehéz eldobós kanyar és az elmaradhatatlan north-shore zárta.Szombaton lezajlott a 4x verseny, majd motoros bemutató következett, az este pedig átvette a főszerepet a környezetvédelem, ezért mindenki átállt egy alternatív üzemanyagra, az alkoholra. A muzikálisabb lelkületűek külön örülhettek a freestyle rap bemutatónak, bár ezekhez lehetett némi köze a különböző párlatoknak. A hangulatot Clay Porter, First című DH mozijával melegítették elő a vasárnapra, utána hajnali fél kettőig tartott a jó hangulat.Vasárnap reggel, fél kilenckor már javában folyt a pályabejárás, és örömmel vettük észre ahogy egyre több bringás érkezett. Délig gyakoroltunk majd pontosan 12-kor megkezdődött az időmérő, 3-kor pedig a döntő, az eredmények este hatkor kerültek kihirdetésre. Ezeket lejjebb olvashatjátok.

Nagyon jó hétvége volt, minden tisztelet a szervezőké. Ilyen hangulatos versenyt mások nem tudnak összehozni. Jövőre, ugyanekkor, ugyanitt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endlessride.blog.hu/api/trackback/id/tr11603750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása