Friss topikok

HTML

Leányvári dh pálya

2008.11.02. 20:35 | smarci | Szólj hozzá!

A mai leányvári dzsembori volt az egyik utolsó idei igazi nagy zúzás. Jön a rossz idő, a hideg, sötét, a nagy csapatásokból csak néhány kép, és videó marad a hosszú téli estékre.

Rekord számú, azaz 5 (!) bringás volt a pályán, de legalább most sem volt tömegnyomor. Nehezen, de lekűzdüttük az ingert, hogy dolgozzunk vagy építsünk valamit így igazából csak bringáztunk, meg szenvedtünk a kamerával ami annyira használhatatlan felvételt csinál, hogy szégyellem feltölteni ide.  

           

Volt helyette jó hangulat, hülye szövegek, meg szokás szerint mindenki megszakértette a másik keróját. Tempósabbra vettük az új pályaszakaszt is, amit heroikus munkával (meg 200 méter erdő kiírtásával) hoztunk létre. Folyt az ötletbőrze, mert ugye nagyon kéne az a north shore... az is meglesz nemsokára.

Volt persze esés is: Ricsi fején konkrétan eltört a sisak, Kori pedig nem vette számításba, hogya a merev Mali egy kicsit nagyobbat ugrik... igen közeli kapcsolatba került egy fával. Szerencsére nem lett komolyabb baja (a fának) sem a bringámnak.

Komoly fejlesztések lettek tervbe véve, Ádám szavaival élve elkerülhetetlen a "vérfissítés", mert a pálya kezd unalmassá válni. Ötlet van csak sajnos, akármiylen megmozduláshoz elkerülhetetlen néhány fa kivágása amit a helyiek nem néznek jó szemmel. További merész ötlet egy videó forgatása a közeli helyszíneken, kameraman állítólag lenne.

A fényképeket Sturcz Viktória készítette. (köszi, anyu!!!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://endlessride.blog.hu/api/trackback/id/tr74746222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása