Friss topikok

HTML

Mennyit lehet költeni biciklire? 1. rész

2008.06.24. 13:57 | smarci | Szólj hozzá!

Előrelátó ember vagyok, ezért vésztervet készítettem arra az esetre ha váratlanul gusztustalan mértékben tollasodnék meg; egy olyan dh bringát álmodtam meg ami a legnevesebb (értsd: legdrágább) gyártók alkatrészeivel fut. Mert néha jó álmodozni.

A váz:

Mivel ki akarok lógni a szimplán gazdagok közül (mert nagyon gazdag vagyok, meg űbersznob), ezért nem elégszek meg tömegtermékkel. Stab vagy Demo szóba sem jöhet, na nem mintha rossz lenne de olyat mindenki vehet, nekem valami más kell. Például egy  Proceed VRC DH! Fehérben természetesen mert az a divat idén (ha esetleg változik veszek másikat... van miből ugye). Németországban készül, ami garancia az első osztályú minőségre, és a non-plus ultra kidolgozásra. 4 forgáspontos horst-link rendszer simítja a buckákat, a rugóút állítható 170 és 210mm között. Magunkra szabhatjuk még a nyeregvázcső helyzetét is. Mivel a vázat "csak" egy Manitou swinger 4-way coil owerral  szálítják ezért gyorsan beszerzünk még egy Avalanche Woodie piggyback rugóstagot opcionális titánrugóval (mert fontos a súly) és egy compressió állító szelepet. A váz a taggal együtt összesen 590750Ft.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A villa:

Bos Idylle PRO. Nem hallottál még róla? Pedig Nicolas Vouilloz 5 éve hajtja és ez a teló tényleg nem kispályás. Rugóútja 200mm, 7050-es aluminium becsúszók 36mm átmérővel, a láb magnéziumból készül míg a vállak szintén forgácsolt alu alapanyagúak. Érdemes megnézni a túlméretes piggy-back-et a lábon. Természetesen 20mm-es tengellyel szállítják ha kicsengetjük a nagyjából 450000 Ft-os vételárat.


 

 

 

 

 

 

 

 

Folytatás következik.

A bejegyzés trackback címe:

https://endlessride.blog.hu/api/trackback/id/tr38536895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása