Friss topikok

HTML

Jó képek

2008.11.21. 20:46 | smarci | Szólj hozzá!

Ismét van egy pár kép ami valamiért érdekes. Vannak azok az arcok (Például Ricsi) akik a pinkbike vagy a bikemag képgalériával kelnek-fekszenek, és néha küldenek pár dolgot. A legtöbb már unalmas de van néhány ami nagyon jó. Emelett a helyi erők sem unatkoztak, ez lett az eredménye.

A szépség és a szörnyeteg:

 

 

 A gép amit változtatás nélkül használnék, hiszen ez maga a tökéletesség: Santa Cruz Blur vázra épített könnyűsúlyú freeride/4x keró, csupa minőségi alkatrészből, természetesen vpp felfüggesztéssel. 14 cm rugóút elöl 13 hátul, ennél több szerintem nem kell. Az alkatrész listán csupa "nagy" név. Lehet, hogy sokaknak nem szempont, de ezzel a vassal könnyedén feltekerhrtünk a pálya tetejére.

 

 Ha a Blur volt az alcímben szereplő "szépség" akkor garantáltan ez a szörnyeteg. Sajnos a kép alapján semilyen információt nem tudtam meg a bicóról, pedig van néhány kérdés: Ki gyártja, kiknek, és miért? A minimum 200 mm út és a g-boxx, valamint a 3.0 feletti gumik kemény felhasználásra utalnak, bár amilyen keménységre ezt méretezik azt ember nem bírja ki. Nem gondolom, hogy felesleges, de ezt sokkal kevésbé brutálisan is meg lehet oldani az biztos. A gyártónak talán csak a szintén elmebeteg Karpiel lehet üzleti ellenfél, bár ez megjelenésben simán túlszárnyalja még az Armageddont is.

"Így biztos drágábban adhatjuk el"

Gondolhatták az elkövetői ennek a khm, "érdekes" váznak. Sajnos nem tudok mit hozzáfűzni, jó lehet takarítani sarazás után.

 

 Képek Leányvárról:

Ádám és Kori még egy utolsó nagy dobást hoztak össze 2008-ra Leányváron, egész pontosan egy 8 méteres dobást. Pofás ugrató lett, igazi kihívás.

 

 

 

 (az érkező a raklapok után van)

Szaki készítette a következő képet, szerintemtem nagyon jól sikerült:

 

 

 

 

 Nagyon hosszú lesz ez a tél bringa nélkül...

A bejegyzés trackback címe:

https://endlessride.blog.hu/api/trackback/id/tr89781905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása